Zac + Vanessa = sant (eller??)

image4 Det sägs att "High school musical" fantasterna Zac Efron ( som också är känd för att vara med i filmen "Hairspray" och håller på att spela in en film som heter "Seventeen") och Vanessa Anne Hudgens går skilda vägar.. eller ingen vet igentligen eller???
För det ända Zac har sagt till tidningarna är att han tycker att Vanessa är en underbar flicka och att han inte vill prata mer om det, för det är hans privatliv.. och det kan jag förstå delvis. 
Men detta ryktet att dom är inte ihop längre är inte nytt, det har hållit på att berättats om att dom är inte ihop längre ,hur länge som helst.. Men ändå så tycker jag dom är ett fantastiskt par om man inte ränkar med vad som har hänt.. T,ex att det går rykten att Zac är bög, bara för han använder sminkar på sig och blev helt förskräckt när han fick en finne och vägrade att åka med Vanessa på en gala typ..
Men det har såklart blivit ännu större rykten om vad Vanessa har gjort och det kan ni nog gissa ut själva , ja ni gissade rätt, hon har tagit naken bilder. Hur i hela friden kan man bara göra det och efter allt detta så är det inte konstigt att de kanske inte är ihop längre.. men ingen vet redigt än, men det är ju bara för ingen av dom vill prata om det och det kan jag förstå, som jag sa innan..
Ja vi får se hur det blir av detta dramat.. Haha

//Hanna


Kommentarer
Postat av: Lara

Ja, vad händer egentligen mellan Troy och Vanessa,,,, Men jag är inte så intressard av dem,,, Håller mej mer till Miley Cyrus och sånt!
Lara
P.S. Kolla gärna in min blogg! D.S.

2008-03-29 @ 17:39:22
URL: http://www.laraslillablogg.blogg.se
Postat av: hannajosse

ok
ja jag kan gärna kolla in din och skriva

2008-03-29 @ 18:02:53
URL: http://www.hannajosse.blogg.se
Postat av: linnea

jodå knepigt värre haha :P hatar zac :P kolla gäran in min blogg :)

2008-04-02 @ 18:51:23
URL: http://liisp.blogg.se
Postat av: Evelina

Sant!!

2008-04-04 @ 22:33:42
URL: http://eve95.blogg.se
Postat av: hannajosse

Japp
visst kan jag göra det..

2008-04-13 @ 10:29:27
URL: http://www.hannajosse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0